Minulla on vahva kokemus liikunta-alalta, niin valmentajana kuin myös kouluttajana. Liikunta on ollut osa elämääni aina. Olen valmentanut useita maajoukkueurheilijoita ja Olympiatason urheilijoita eri lajeista.

Kokemusta on myös yritysjohtajien ja aktiivikuntoilijoiden valmentamisesta yli 15 vuoden ajalta. Valmennuksissa otan valmennettavani huomioon yksilöllisinä kokonaisuuksina. Teen aktiivisesti töitä naprapaattina lääkärikeskus Aavassa. Naprapaatin ammatista on suuri hyöty myös valmennuksissani. Työn kuntoutuksen ja ennaltaehkäisevän harjoittelun sekä manuaalisen terapian puolella auttaa ymmärtämään eri tuki- ja liikuntaelinvaivojen, vanhojen vammojen sekä leikkausten aiheuttamat haasteet ja rajoitteet harjoittelussa. Liikunta-alan aktiivisena kouluttajana pidän oman tutkimukseen perustuvan tieto-taitoni ajantasalla lisäkouluttautumalla. Viime vuodet olen perehtynyt yhä enemmän urheilu- ja kuntoutusneurologiaan ja sitä kautta suorituskyvyn optimointiin sekä kivun hallintaan.

Pienten lasten isänä tunnistan myös aikataululliset haasteet kiireisen arjen keskellä. Liikunta on kuitenkin myös tärkeä osa arkea ja jaksamista. Et voi vaihtaa kehoasi, jos se menee rikki. Terveys on tärkein pohja hyvälaatuiselle elämälle. Pysyäkseen terveenä, keho tarvitsee liikettä, kehittävää liikuntaa ja kehonhuoltoa.

v

Työkokemus

Olen toiminut vuodesta 2004 useissa eri maajoukkueissa asiantuntijatehtävissä sekä valmentajana. Ja päätoimisesti vuodesta 2009. Valmennuksessani on ollut näiden lisäksi mm. purjehdusmaajoukkueen urheilijoita, ammattijääkiekkoilijoita, koripalloilijoita, golffareita, kartingkuskeja sekä triathlonisteja. Lisäksi toimin viranomaiskouluttajana (puolustuvoimat, palokunta) niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Toimin Spartan Academyn  koulutuspäälikkönä.

Naprapatian vastaanottoa pidän Helsingin keskustassa, lääkärikeskus Aava Kampin toimitiloissa (Aava Virta Valmennus ja Aava Orto-Lääkärit). Myös fysiikkavalmennukset ovat mahdollisia Virta Valmennuksen laadukkaissa tiloissa. Aava Kamppi sijaitsee aivan lähellä Kampin kauppakeskusta.

Lisätietoa naprapatiasta löydät Suomen naprapaattiyhdistyksen sivuilta.

P.    

P


Welcome!

.

I´m Petri Halonen. Doctor of naprapathy, sportmasseur and coach. I have done my degrees in Finland. I have work experience from several sports (for example sailing, basketballl, icehockey and martial arts). I have worked with the Finnish Alpine Ski Team for 7 years. I’m also chief instructor in Spartan Academy. For more information about my education and work experience you can find from here.

You can find time for manual therapy from here, just remember to choose ”napapaatti” from the list. Aava-Ortolääkärit and Virta Valmennus is located in Helsinki, near Kamppi. You can find the other services I offer from here.

 

Vastaa